Om en grøn webshop

Med politiske budskaber

Dialog igennem tekstiler

Vi ønsker at producere tekstiler, så vores budskab kan komme så tæt på folk og deres omgivelser som overhovedet muligt. Vi oplever at vi og andre i samfundet, i dag blevet mere eller mindre immune overfor kampagner og budskaber på nettet, men hvad hvis din ven en dag har en trøje med et budskab på?

Vi tror på at grønne budskaber på økologiske tekstiler kan starte en samtale, en samtale som måske i første omgang handler om hvorfor personen har trøjen på, men som i sidste ende kan blive til en vigtig og meningsfyldt dialog.

Og ja så producerer vi selvfølgelig tekstiler, fordi vi synes at de alternative budskaber skal bæres med stolthed, ikke kun i hjertet, men også i gadebilledet.

Tekstilrevolution
Et webshopkoncept med økologiske tekstiler

Et forsøg på at ændre tekstilindustrien

Tekstilrevolution er et koncept fra Makershirt. Alt hvad vi gør i Makershirt gør vi I et forsøg på at ændre tekstilindustrien til det bedre. Industrien er en af verdens værste, og ikke en der ændres fra den ene dag til den anden. Vi tror på at ændringen skal komme nede fra, fra os, og alle andre. Vi skal sammen kræve at de store begynder at gøre tingene bedre.

Tekstilrevolution er vores bud på en løsning hvor små brands, kan starte en produktion af tekstiler uden at skulle have store summer op af lommen, og vigtigst af alt, uden at de skal masse producere en masse tekstiler, som måske aldrig bliver brugt. En gennemsnitlig t-shirt koster 2700 liter vand og 5,25 kg. CO2, så der er ingen grund til at producere dem, hvis de ikke skal bruges.

Du kan læse meget mere om os og om tekstilindustrien på vores hjemmeside. Du er også altid velkommen til at tage kontakt til os hvis du har spørgsmål eller tanker.

Tekstilrevoulition

Det er os der står for Alternativets Unge webshop. Det er altså os der printer og pakker trøjen til dig. 

Har du spørgsmål til eller tanker om tekstiler eller tryk, så vil vi rigtig gerne høre fra dig. Har du nogle politiske tanker og spørgsmål til Alternativets Unge, så kan vi ikke svare på det.

Læs mere om os her.

Kontakt

+45 3123 2366
hej@tekstilrevolution.dk

Esromgade 15, st, 1001
2200 København N
Tekstilrevolution by Makershirt IVS
CVR: 37179027

Handelsbetingelser og persondatapolitik

Læs vores handelsbetingelser og persondatapolitik her